Nina Ștefan – Autor și Trainer în evoluție personală. Experiența de viață a dus-o pe drumul autocunoașterii aprofundând conceptele NLP, vindecarea emoțională și feminitatea. Pasionată de scris din adolescență, a publicat primul ei best seller în 2021, „Războiul sufletului”.

Din 2020 îmbină arta scrisului cu dezvoltarea personală și ghidează sute de oameni în procesul de transformare interioară. A creat cursuri transformaționale și ateliere tematice pentru adulți și adolescenți. Este fondatoarea comunității pentru femei „Academia sufletului”. A devenit în scurt timp un mentor apreciat, premiat pentru curaj și inspirație în businessul feminin la Gala „România ești tu”, în 2023, motto-ul ei fiind „În evoluție nu se negociază, se acționează!”.

Facebook: Nina Ștefan

Website: NinaStefan.com

Carte: Războiul Sufletului

Comunitate femei: Academia Sufletului

...

Secretele transformării

„Secretele transformării” - emisiunea ta despre minte, trup și suflet. Cuprinde tematici focusate pe transformarea interioară și exterioară. Vei afla din secretele specialiștilor invitați, care înlătură confuzia și ajută la trasarea unui drum mai clar către succes și menținerea acestuia. Mindset-ul constructiv transformă vechiul în nou, aduce armonie, înțelepciune și echilibru emoțional.

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

De ce ai ales să faci parte din echipa de realizatori Radio Terranova?

Rezonez cu tematica radioului și mi-a plăcut ideea de a trece de la invitat la realizator, fiind calea potrivită ca eu să pot aborda teme diferite, din mai multe domenii, în funcție de invitați. În acest cadru știu că mă pot manifesta autentic și pot aduce idei utile oamenilor interesați de evoluție personală și profesională. Îmi place să mă conectez cu oameni noi, iar aici este spațiul ideal.

Care sunt pasiunile tale?

Iubesc psihologia, muzica, scrisul și călătoriile. Prin fiecare activitate în parte, găsesc o portiță să mă cunosc mai bine, să explorez ceva nou sau să mă exprim așa cum simt.

Ce te motivează zi de zi în activitatea ta?

Faptul că pot să fiu creativă este minunat, fără să am granițe setate. Fiind mentor în evoluție personală știu că am un aport în a ridica nivelul de educație, aceasta fiind baza unei societății echilibrate și armonioase. Bucuria pe care o aduc oamenilor cu care lucrez este cea mai frumoasă răsplată în munca mea.

Ce este succesul pentru tine?

Succesul este un stil de viață. Poate fi personal sau profesional și nu ține de cât obții, ci de ceea ce devii în călătoria spre destinație. A avea succes înseamnă împlinire sufletească într-un proces de evoluție pe viață.

Care este citatul preferat?

„Când știi ce vrei cu adevărat, orice zid devine scară!” – Nina Ștefan

Dacă ar fi să transmiți un singur „mesaj de viață” către ascultător, care ar fi acesta?

Trezește-te și trăiește-ți visul!