Dezvoltarea umană este un proces prin care trece fiecare dintre noi, sufletește, social, spiritual și fizic. Adunăm experiențe noi, transformatoare. Focusându-ne pe valorile umane cele mai de preț, suntem un post de radio care promovează o varietate de programe destinate dezvoltării umane.

Valoarea acestor programe a fost dovedită de feed-back-urile și recomandările primite. În cadrul emisiunilor Radio Terranova, vei avea acces la noutăți, informații și recomandări de la renumiți coachi, traineri, mentori spirituali, terapeuți, doctori sau antreprenori. Alături de tine în fiecare zi, cu și despre dezvoltare umană. Îți mulțumim că ne asculți!

De mai bine de 3 ani, conceptul de Dans Energetic a prins viață, iar ulterior și cel de Radio Terranova & Terranova Tv, respectiv – Academia Terranova! Comunitatea Radio Terranova și implicit cea a Academiei Terranova, îți oferă posibilitatea să împărtășești subiecte și interese despre dezvoltare personală, întrebări şi cereri sau să inițiezi discuții despre un subiect de interes comun, atât despre cursurile Academiei, cât și despre idei și propuneri referitoare la programele de dezvoltare umană pe care dorești să le comunici în cadrul studioului nostru.

Ai ceva important de spus? O idee genială nu te părăsește de zile bune? Împreună vom dezbate subiectul și vom colabora pentru a găsi cele mai bune soluții pentru solicitările tale în cadrul acestui proiect. Dacă ești pasionat de educație, oameni, dezvoltare personală, îți plac cursurile și îți dorești să transmiți lumii un mesaj de valoare, te așteptăm să vii alături de noi.