Emisiunea Nutriție Autentică este dedicată tuturor celor care își doresc să își îmbunătățească stilul de viață prin intermediul unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Gazda emisiunii, prof. dr. Bogdan Soltuzu este specialist în nutriție, pasionat de psihologie, terapii naturale și sport, care își propune să ne învețe cum să ne hrănim adecvat pentru a ne menține sănătatea și vitalitatea.

Fiecare ediție a emisiunii abordează teme diverse cum ar fi: beneficiile anumitor alimente, importanța diferiților nutrienți pentru organism, alimentele care trebuie evitate, reducerea consumului de zahăr și grăsimi nesănătoase, etc.

Emisiunea prezintă și interviuri cu reputați specialiști în cum ar fi medici, psihologi, terapeuți dar și oameni care au reușit să își schimbe viața prin intermediul unei alimentații sănătoase.

Ce face emisiunea Nutriție Autentică specială este abordarea holistică a subiectului alimentației sănătoase, evitând aspectele superficiale și clișeice sau promovarea unor diete restrictive și extreme, oferind ascultătorilor o pleiadă de informații și inspirație pentru toți cei care își doresc să își îmbunătățească viața prin intermediul unei alimentații sănătoase și a unui stil de viață în accord cu biologia organismului lor.

...

Bogdan Soltuzu

Bogdan Soltuzu este profesor doctor la Școala Sanitară de Stat Grigore Ghica Vodă din Iași, nutriționist și consultant în probleme de sănătate și life-style.

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE REALIZATOR