„Dialog în oglindă” este, de fapt, o discuție la un ceai între doi prieteni, Loredana Toderică și Iulian Zonenstain. Un dialog pe care realizatorii emisiunii au simțit să-l împărtășească și în care să se regăsească toți prietenii Radio Terranova. Este un dialog cu tine, cu sinele tău, cu temerile și trăirile tale! O poveste care săptămână de săptămână te prinde, pentru că descoperi că, toate stările tale au un sens!

...

Iulian Zonenstain

De formație medic, Iulian practică medicină alternativă și tradițională, bazată pe abordare holistică. Iulian este de părere că, forța vitală existentă în fiecare dintre noi, este singura capabilă să determine modalitatea de restabilire a echilibrului de regenerare și vindecare a ființei. Preocupat timp de 30 de ani de felul în care funcționează mintea omenească, a învățat și practicat diverse metode pentru a-și înțelege și transforma conștiința.

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE REALIZATOR
...

Loredana Cătălina Toderică

Atunci când a început cu pasiune Facultatea de Științe Juridice la Iași, Loredana credea că se îndreaptă spre o carieră destul de concretă și dură de criminalist, pentru că asta credea că i se potrivește cel mai bine. E drept, nici acum nu e convinsă că nu ar fi fost așa! O probă la un post de radio, în 1995, i s-a părut o terapie de șoc pentru frica sa de a vorbi în public, care nu a trecut nici acum, după ani și ani de radio, chiar dacă mereu spune că nu știe să facă altceva mai bine! A învățat să transforme totul în emoție pozitivă!

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE REALIZATOR