Victoria a activat în companii care au pus întotdeauna accentul pe dezvoltare. A avut ocazia să lucreze în calitate de Manager Resurse Umane într-o multinațională, de Director de operațiuni într-un grup de firme local, apoi de Director de Dezvoltare în același grup de firme.

În 2020, dată fiind experiența acumulată, a pus bazele propriei firme de Consultanță în afaceri și management, iar partenerii dânsei sunt companii naționale și multinaționale cu obiecte de activitate din sfera retail, IT, logistică, transport, educație, producție de la echipamente, ambalaje, textile până la automotive.

Pe lângă faptul că ajută companiile să-și atragă cele mai valoroase capabilități și să implementeze strategii viabile, Victoria contribuie semnificativ la formarea profesională și personală a angajaților acestora prin training și coaching.

LinkedIn: Victoria Bulai

Website: VictoriaBulai.ro

Facebook: Victoria Bulai

Facebook: Victoria Bulai

...

Business integrativ

Emisiunea „Business Integrativ” este o emisiune inedită care, aduce în prim plan povești ale antreprenorilor, managerilor și experților din toată țara și din diverse domenii de activitate.

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

De ce ai ales sa faci parte din echipa de realizatori Radio Terranova?

Radio Terranova mi-a oferit șansa de a împărtăși publicului larg din experiența profesională și antreprenorială a oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul anilor și de la care am avut și am ocazia să învăț continuu.

Care sunt pasiunile tale?

Eu sunt o curioasă din fire și îmi place să explorez tot ceea ce este nou și în acord cu valorile mele. Însă pot spune că cititul și călătoriile sunt cele două pasiuni fără de care nu-mi pot imagina viața mea.

Ce te motiveaza zi de zi in activitatea ta?

Motivația mea este una intrinsecă. Mă motivează atât realizarea scopurilor pe care mi le propun, dar și călătoria în atingerea lor.

Ce este succesul pentru tine?

Succesul pentru mine reprezintă să fii împăcat cu tine. De ce? Pentru că succesul este un cumul din mai mulți factori care contribuie la bunăstarea ta și a celor din jurul tău în toată accepțiunea ei.

Care este citatul preferat?

”Dincolo de ideile de bine și de rău se alfă un câmp. Te aștept acolo”, de poetul sufit Rummy. Din păcate, încă nu am ajuns pe acel câmp.

Daca ar fi să transmiți un singur "mesaj de viață" către ascultător, care ar fi acesta?

Nu poți dărui altora ceea ce ție îți lipsește.