Valentina Iacob este consilier în bună stare, predă cursuri certificate internațional de ridicare a nivelului de conștientizare - Access Consciousness Bars și lucrează cu oamenii pe toate planurile: fizic, mental, emoțional, spiritual, energetic. Prezența ei are un impact major în procesul transformațional și de evoluție al celor care apelează la serviciile ei.

Certificările ca și speaker, trainer și coach Maxwell Leadership și Academia de Coaching, consilier vocațional și consilier în dezvoltare personală, facilitator internațional Access Consciousness Bars, kinetoterapeut, instructor în Dans Energetic conturează tabloul profesional și punctează implicarea ei în a se dezvolta continuu, fiind și o sursă de inspirație și motivație.

...

Bucuria schimbării

Cât de mult iti dai voie sa faci alegeri diferite si sa schimbi ceea ce nu functioneaza in viata ta Schimbarea aduce bucurie iar invitatii speciali confirma acest lucru. Este o emisiune care iti aduce inspiratie, motivatie si iti va deschide noi perspective.

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

De ce ai ales sa faci parte din echipa de realizatori Radio Terranova?

Iubesc să pun în valoare oamenii, să le creez un spațiu în care să se exprime liber, să fie autentici și să fie o sursă de inspirație la rândul lor. Radio Terranova este un canal prin care pot contribui la dezvoltarea umană.

Care sunt pasiunile tale?

Pot numi pasiune conectarea cu oamenii de la inimă la inimă, să le descopăr acea lumină interioară și să le-o oglindesc. Călătoriile, dansul, dezvoltarea personală și experiențele culinare sunt alte pasiuni care îmi oferă savoare și culoare vieții.

Ce te motivează zi de zi în activitatea ta?

Să descopăr bucuria din ochii și sufletul oamenilor care aleg să fie împliniți și fericiți, care aleg să fie conștienți de cine sunt ei. Faptul că, pot fi o contribuție și pot fi un factor important în procesul transformațional al celor care mă aleg în călătoria lor, este cu adevărat o motivație.

Ce este succesul pentru tine?

Succesul este o călătorie, este suma ”eșecurilor” care nu te-au descurajat, ci au scos în evidență capacitatea ta de a te reinventa și persevera. Fiecare zi este un succes atunci când te uiți în urmă și vezi cât de mult ai evoluat.

Care este citatul preferat?

”Tot ce se întâmplă lucrează întotdeauna perfect pentru mine!” - Abraham Hicks

”Nu judeca fiecare zi după roadele culese ci după semințele plantate!” - Jhon Maxwell

Daca ar fi să transmiți un singur "mesaj de viață" către ascultător, care ar fi acesta?

Trăiește în prezent, fii autentic, alege să faci ceea ce te împlinește și nu te lasă descurajat de părerile celor din jur! Fii tu, inspiră-i pe ceilați!