Steluța este terapeut și formator holistic în Medicină Șamanică, terapia Bowen, terapii cu cristale - maestru, terapia Theta Healing, facilitator Access Bars, instructor de Dans Energetic și Alimentație Integrativă, ghid în locuri energetice de putere și kinetoterapeut. Aplică și predă cursuri ale acestor terapii și este bucuroasă de a fi în serviciu prin terapii individuale și de grup pentru fiecare ființă care solicită. Este recunoscătoare pentru transformările vizibile și palpabile, ce apar la scurt timp, în ceilalți, de la mic la mare, după sesiunile de terapii. Realizează curățări energetice ale spațiilor de locuit și birourilor, ceremonii de Despacho și foc sacru, care aduc multe beneficii.

Website: Hatum Munay

Facebook: Steluța Florentina Stanciu

Youtube: Steluța Florentina Stanciu

TikTok: Steluța Florentina Stanciu

...

Pasiuni armonizate cu viața

“Pasiuni armonizate cu viața” este o emisiune cu și despre oameni care au reușit să-și dezvolte pasiunile sufletului și să le integreze în activitățile lor de zi cu zi. Transformări, vindecări, armonizări, într-un cuvânt experiențe ce au dus la o viață împlinită. Relatări, confesiuni despre puterea transformatoare a pasiunilor! Această emisiune te invită să faci și tu o schimbare, ne dorim să te determinăm să ai curajul în a-ți urma pasiunile, calea sufletului!

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

De ce ai ales să faci parte din echipa de realizatori Radio Terranova?

Am simțit să mă alătur echipei datorită posibilității de a inspira prin poveștile de viață și pasiunile invitaților, cât mai mulți oameni să își urmeze calea sufletului și să simtă plenitudinea vieții cu tot ce oferă ea. Orice parcurs este presărat cu suișuri și coborâșuri, iar calitățile divine ca determinarea, curajul, scopul, claritatea, entuziasmul, iubirea, ne mențin pe calea inimii. Acestea reprezintă unele dintre punctele cheie care ne susțin starea de armonie, echilibru și sănătate radiantă.

Care sunt pasiunile tale?

Pasiuni: vindecarea și menținerea sănătății pe toate planurile – corp, minte, suflet; dansul, dezvoltarea personală, drumețiile, călătoriile în locuri sacre, meditația, yoga, kaiac canoe, voleiul, înotul, timpul petrecut în natură, ceremoniile sacre, mai ales cea a focului.

Ce te motivează zi de zi în activitatea ta?

Curiozitatea, magia și energia din fiecare zi mă motivează cel mai mult. Încrederea în Divin că, fiecare moment prezent conține darurile cele mai înalte pe care le pot accesa și posibilitățile prin care pot schimba. Ce altceva mai măreț decât acest lucru poate fi posibil?

Ce este succesul pentru tine?

Succesul este starea de împlinire, bucurie, fericire și realizare simțită pe toate planurile în urma acțiunilor întreprinse. Momentul în care chemarea sufletului materializează scopurile misiunii personale. Modul în care mă simt în armonie și echilibru cu tot și toate atunci când fiecare parte are de câștigat din fiecare acțiune întreprinsă.

Care este citatul preferat?

„Sufletul omului obișnuit este ca un ocean imens neexplorat, un nou continent neexplorat, o lume de posibilități care așteaptă să fie eliberate și canalizate către un mare bine.” - Brian Tracy

Dacă ar fi să transmiți un singur „mesaj de viață” către ascultător, care ar fi acesta?

Viața este un dar divin, iar corpul primit în această existență este de unică folosință. Cu cât avem grijă și responsabilitate față de ceea ce ne-a fost dăruit, cu atât viața poate fi experimentată și explorată la cel mai înalt nivel. Deschide-te să accesezi în momentul prezent cele mai înălțătoare posibilități prin care sufletul să radieze iubire și împlinire pentru sine și ceilalți.