Simona este un om cu suflet mare, cu o pasiune pentru a construi legături umane și a încuraja copiii. Cu ani de experiență în munca cu copiii cu dizabilități și dezavantajați, Simona și-a perfecționat abilitățile de a îngriji prin compasiune și a devenit expertă în crearea unui mediu liniștitor și stimulant. Abilitatea sa de a crea conexiuni cu oamenii este inestimabilă în construirea încrederii și în încurajarea relațiilor pozitive. Angajamentul său în a ajuta pe ceilalți și talentul său natural în munca cu copiii, i-au permis să dezvolte activități creatoare împreună, cu copii de toate vârstele.

...

Regatul copilăriei

Simona a creat și animă emisiunea “Regatul copilăriei” dedicată explorării problemelor care afectează copiii astăzi. De la provocările educaționale la marile întrebări ale vieții, explorează subiectele care contează cel mai mult pentru tineri. Cu invitați speciali și discuții interesante, oferă perspective și strategii pentru a ajuta copii să se dezvolte și să înțeleagă lumea, precum și părinții, îngrijitorii și educatorii să sprijine mai bine copiii în viața lor. Emisiunea ei este o resursă valoroasă pentru oricine dorește să înțeleagă provocările unice cu care se confruntă tinerii de astăzi și doreste să facă o diferență pozitivă în viața lor. Nu ratați acest program inspirant - ascultați și alăturați-vă conversației!

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

De ce ai ales sa faci parte din echipa de realizatori Radio Terranova?

Ca voluntar, Simona s-a dedicat activităților cu copiii din dorința de a avea un impact pozitiv asupra vieții lor. Având experiența luptelor cu care se confruntă copiii cu dizabilități și cei dezavantajați, Simona și-a folosit abilitățile pentru a face o diferență. Are un talent natural pentru a se conecta cu copiii, iar căldura și bunătatea ei crează un mediu propice pentru ca aceștia să se dezvolte. Dedicarea sa de a îmbunătăți viața copiilor este admirabilă și ne inspiră pe toți.

Care sunt pasiunile tale?

Simona are o pasiune profundă pentru diverse forme de expresie creativă. Talentul său în artele plastice strălucește prin atenția sa meticuloasă la detalii și prin piesele captivante pe care le creează. Simona posedă un simț excepțional pentru estetică atât în ceea ce priveste designul interior prin arta decorativă cât și cel vestimentar. Spiritul său creativ și gustul rafinat îi permit să ceeze ambianțe plăcute și piese vestimentare unice și elegante. Personalitatea sa se extinde în domeniul actoriei, unde talentul său natural dă viață personajelor și cucerește publicul. Dedicația și abilitățile Simonei o fac o colaboratoare remarcabilă în orice proiect creativ."

Ce te motiveaza zi de zi in activitatea ta?

Dorința de a crea ceva frumos și interactiunea pe care o are cu copiii, atât prin tristetea cât și prin speranța din privirea lor, dorinta sclipitoare din ochii acestora atunci cand ei vorbesc despre ceea ce le place să facă, despre experiențele pe care le-au avut, dar și inițiativele adulților special concepute pentru a contribui la o educațe armonioasă a copiilor.

Ce este succesul pentru tine?

Succesul pentru Simona cuprinde creșterea personală continuă, dezvoltarea relațiilor sănătoase, împlinirea, smerenia și contribuția la societate.

Care este citatul preferat?

George Bernard Shaw: “Suntem înțelepți nu prin amintirea trecutului nostru, ci prin responsabilitatea pentru viitorul nostru.” Și copii sunt responsabilitatea noastră pentru viitor.

Iubesc tot ceea ce este frumos și apreciez ceea ce îmi bucură sufletul, fie că este o vorbă bună de la cineva, ori o floare, cerul albastru și soarele la care privesc când mă încarc de energie, fie că țîn în brațe un copil sau ascult muzica.

Daca ar fi sa transmiti un singur "mesaj de viata" catre ascultator, care ar fi acesta?

Trăiește-ți viața cu scop și intenție. Fă-ți timp să reflectezi asupra valorilor și obiectivelelor tale și la tot ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Fii cinstit cu tine însuți, și deschis către învățare și creștere. Acceptă provocările și eșecurile ca oportunități de a învăța și de a deveni mai puternic. Prețuiește-ți relațiile cu ceilalți, cultivă bunătatea, empatia și compasiunea. Amintește-ți că viața este prețioasă și timpul este limitat, așa că folosește-l cu înțelepciune. Și mai presus de toate, nu renunța niciodată și străduiește-te să lași un impact pozitiv asupra lumii și celor din jurul tău. Umple-ți viața cu povești de spus.