La o vârstă frageda am pășit în Lumea Creației Vestimentare int-o casa de moda din Iași, în care timp de 18 ani am dezvoltat abilități creative a cărei amprenta energetica a fost impregnata în creatii ale designerilor din România și străinătate, recunoscuți și admirați pe podiumurile prezentărilor de moda la Paris.

Pentru încă o perioadă de 11 ani pământeni am expansionat aceasta energie pe tărâmuri nordice în Norvegia Oslo lucrand pentru costume tradiționale norvegiene,apoi intr-o fabrica de reclame.In aceasta zona a lumii am traversat succesiv etapele carierei personale,de la tehnician designer vestimentar, la manager de firmă, apoi indreptandu-mă către propriul business în aceasi domeniu care m-a direcționat apoi către cariera nobila a sufletului.

...

Calea luminii

Adu lumina în întuneric! Cine ești tu? Care este lumina ta? Scopul vieții pentru fiecare om este ca el să-și recunoască talentele și să și le dezvolte. Dacă nu știi care este scopul vieții tale, misiunea ta, altfel spus, calea ta, te simți confuz, nesigur și pierdut, ascultă „Calea luminii”. Misiunea acestei emisiuni este de a te ghida în navigarea printre falsul adevăr, adevărul fals și adevărul adevărat! În căutarea luminii, calea se va găsi oricând!

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

Care sunt pasiunile tale?

Iubesc experienta noua care îmi scoate la suprafață versiunile noi de manifestare. Iubesc călătoria interioară inititica și călătoriile în diferite tari din lume, urmând pașii cunoașterii și răspunzând întrebătrilor vietii prin schimb de cultura și ceea ce tine de trăirea autentică a fiintei umane și în experienta noastră pe Pământ. Iubesc ,admir și particip la ceea ce reprezinta arta și frumosul, echilibrul și armonia în Lume. Îmi place muzica dansul și tot ce tine de fluxul și curgerea energiei si conectarea cu natura.

Ce te motivează zi de zi în activitatea ta?

Fiecare zi este un nou început, o noua viata, un nou corp,o noua minte, un nou Unives din care ,lumina Gratia Divină ,binecuvântările și perfecțiunea creație se revarsă prin inima mea în fluxul vietii si in Lume.

Ce este succesul pentru tine?

Succesul pentru mine reprezinta fiecare moment din prezentul contiunuu în care pot fi de folos și contribuție la binele și evoluția mea și evoluția umanității.

Care este citatul preferat?

Sunt NIMICUL prin care TOTUL se revarsă în Lume. Dacă ar fi sa transmiți un mesaj ascultătorilor care ar fi acela?