Cu un simț dezvoltat al intuiției, descoperă la vârsta de zece ani capacități extrasenzoriale, pe care nu le trece cu vederea și este tot mai atentă la tot ceea ce vine din exterior, la toate informațiile pe care le primește intuitiv și își urmează această voce a sufletului, cu credința că dincolo de ceea ce se vede, există o forță în Univers care ne conduce către desăvârșire.

Pune în acțiune prin ascultare tot ceea ce primește la nivel intuitiv și astfel, devine un psiholog clinician cu mare aplecare către oameni. Prin intuiție primește darul divin de a lucra cu oamenii în „Terapia Intuitivă” și astfel, se abandonează pe sine pentru a aduce lumină și claritate în viețile oamenilor.

Facebook: Luciana Prisecaru

Facebook: Psiholog Luciana Prisecaru

...

Vocea interioară

În cadrul acestei emisiuni, îmi doresc să aduc în atenția Dumneavoastră oameni frumoși care să inspire, oameni care au trecut de bariere ale vieții, ascultându-și vocea interioară și care aleg să transmită mai departe, de la suflet la suflet, din învățăturile și experiențele lor, abordând subiecte despre ființa umană și dezvoltarea ei pe toate ariile.

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

De ce ai ales să faci parte din echipa de realizatori Radio Terranova?

Fiind atentă la tot ceea ce vine către mine din exterior, am simțit că este un spațiu de unde pot transmite informații utile semenilor, o oportunitate de a aduce oameni valoroși care să inspire prin propriile lor alegeri. Astfel, ascultându-mi vocea interioară, simt că aduc valoare tuturor celor care ne ascultă, iar sufletul meu radiază prin ceea ce ofer.

Care sunt pasiunile tale?

Îmi place tare mult să mă conectez cu oamenii și să ofer valoare necondiționat! Îmi place să ofer timp de calitate oamenilor, îmi place să călătoresc, să citesc, să scriu poezii, îmi place să meditez singură în mijlocul naturii, îmi place să organizez întâlniri și să aduc lumină, claritate.

Ce te motivează zi de zi în activitatea ta?

Lucrul cu oamenii, mă simt fericită și împlinită pentru că mi-am ascultat vocea interioară și astfel, activez în profesia de psiholog și terapeut holistic, ceea ce mă împlinește, îmi place și face ca sufletul meu să vibreze. Tot ceea ce mă aduce în mijlocul oamenilor, mă împlinește și mă înalță spiritual.

Ce este succesul pentru tine?

Cel mai mare succes pentru mine este conștientizarea resurselor interioare. Succesul reprezintă învățăturile dobândite și aplicate în viața de zi cu zi. Nimic din ceea ce învățăm nu ne folosește dacă nu punem în acțiune atât pentru noi, cât și în folosul semenilor. Conectarea cu înțelepciunea rădăcinii neamului din care facem parte, ne activează potențialul creator, aducând multă valoare spirituală și sufletească.

Care este citatul preferat?

Viziunile tale devin clare numai când poți privi în propria ta inimă. Cine privește în exterior, visează. Cine privește în interior, se trezește. - CARL GUSTAV JUNG

Dacă ar fi să transmiți un singur ”mesaj de viață” către ascultător, care ar fi acesta?

Plantează un cuvânt de iubire adânc în inima unui om oarecare. Hrănește-l apoi cu un zâmbet, și o rugăciune și privește la magia transformării. Ai curajul să-ți asculți inima și intuiția!