Atunci când a început cu pasiune Facultatea de Științe Juridice la Iași, Loredana credea că se îndreptă spre o carieră destul de concretă și dură de criminalist, pentru că asta credea că i se potrivește cel mai bine. E drept, nici acum nu e convinsă că nu ar fi fost așa! O probă la un post de radio, în 1995, i s-a părut o terapie de șoc pentru frica sa de a vorbi în public! Care nu a trecut nici acum, după ani și ani de radio, chiar dacă mereu spune că nu știe să facă altceva mai bine! A învățat să transforme totul în emoție pozitivă!

Au urmat luni bune de pregătire în redactare de știri în presa scrisă și radio, apoi școala radio cu colegii de la BBC, ani de pregătire în news și politică editorială. Apoi cursuri de marketing media și științele comunicării. Altfel spus, 20 de ani la același post de radio, unde a pornit de la montat burete pe pereți, a trecut prin ani de redactat și citit știri, apoi a făcut marketing radio. Și da, și acum crede că nu știe să facă altceva mai bine!

Emisiunea „Dialog în oglindă”, pe care Loredana o face împreună cu dr. Iulian Zonenstain, este un dialog între prieteni! Este, de fapt , un dialog cu sinele tău! Ai curaj și privește într-acolo... vei fi uimit câtă putere și seninătate ai!

Facebook: Loredana Cătălina Toderică

...

Dialog în oglindă

„Dialog în oglindă” este, de fapt, o discuție la un ceai între doi prieteni, Loredana Toderică și Iulian Zonenstain. Un dialog pe care realizatorii emisiunii au simțit să-l împărtășească și în care să se regăsească toți prietenii Radio Terranova. Este un dialog cu tine, cu sinele tău, cu temerile și trăirile tale! O poveste care săptămână de săptămână te prinde, pentru că descoperi că, toate stările tale au un sens!

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE