Lica trece succesul prin filtrul inimii și îl transformă în iubire. Când a primit invitația de a realiza o emisiune la Radio Terranova, s-a simțit împlinită. Lica iși iubește colegii de radio, iar în agenda personală pentru radio, are trecut obiectivul pentru fiecare zi de marți: Azi, pe cine fac fericit la Ambasador Al Sufletului?

Lica este o persoană activă și o mare iubitoare de mișcare. Plimbările la pas și alergatul sunt prezente în programul său zilnic. Dansul o încântă, iar muzica o stimulează. Lica se definește prin bucuria de dărui. Este recunoscătoare pentru fiecare om și moment din viața sa. Crede că iubirea învinge totul. Este o ființă liberă, plină în manifestare. Din dragoste pentru oameni, a realizat emisiunea „Ambasador al sufletului”. Hai și tu să o asculți!

...

Ambasador al sufletului

Emisiunea „Ambasador al sufletului“ este o emisiune din suflet și pentru suflet. Atât gazda cât și invitații emisiunii, caută să reproducă în emisiune atitudinea omului care întreabă și care așteaptă să fie ghidat către lumea sa interioară, către sensibilitate și adevăr. Ești și tu în căutarea de sine? Pui sufletul înainte de toate? Așadar, această emisiune este pentru tine, drag suflet!

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE