De formație medic, Iulian practică medicină alternativă și tradițională, bazată pe abordare holistică. Iulian este de părere că, forța vitală existentă în fiecare dintre noi, este singura capabilă să determine modalitatea de restabilire a echilibrului de regenerare și vindecare a ființei. Preocupat timp de 30 de ani de felul în care funcționează mintea omenească, a învățat și practicat diverse metode pentru a-și înțelege și transforma conștiința.

A întâlnit Eliberarea Interioară Conștientă – Metoda Sedona în anul 2017 și s-a simțit îndemnat să o dea mai departe sub forma unor cursuri, workshopuri și webinare. Iulian susține un grup de lucru online, săptămânal, sâmbătă de la ora 19:00 – Sesiuni online de alinare și vindecare sufletească, folosind această metodă, la care sunt invitați atât cei care au participat la cursul introductiv, cât și cei care doresc să descopere Metoda Sedona.

...

Dialog în oglindă

„Dialog în oglindă” este, de fapt, o discuție la un ceai între doi prieteni, Loredana Toderică și Iulian Zonenstain. Un dialog pe care realizatorii emisiunii au simțit să-l împărtășească și în care să se regăsească toți prietenii Radio Terranova. Este un dialog cu tine, cu sinele tău, cu temerile și trăirile tale! O poveste care săptămână de săptămână te prinde, pentru că descoperi că, toate stările tale au un sens!

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE