Bogdan Soltuzu este profesor doctor la Școala Sanitară de Stat Grigore Ghica Vodă din Iași, nutriționist și consultant în probleme de sănătate și life-style.

În cadrul cabinetului său BioNutris din Iași, Bogdan Soltuzu oferă consultanță și planuri nutriționale personalizate pentru cei care se confruntă cu probleme de greutate sau doresc să adopte un stil de viață mai sănătos, dar și pentru cei care se confruntă cu diverse probleme de sănătate și au nevoie de consiliere specializată în acest sens.

Pagina web: BioNutris

Youtube: Bogdan Soltuzu

Facebook: Bogdan Soltuzu

...

Nutriție autentică

Emisiunea Nutriție Autentică este dedicată tuturor celor care își doresc să își îmbunătățească stilul de viață prin intermediul unei alimentații sănătoase și echilibrate.

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

De ce ai ales sa faci parte din echipa de realizatori Terranova?

Am ales să fac parte din echipa de realizatori Radio Terranova pentru că am fost atras de misiunea radioului de a schimba în sens pozitiv paradigma în ceea ce înseamnă stilul de viață al omului modern. Mi s-a părut că acest post de radio oferă un mediu de lucru prietenos și creativ în care, fiecare realizator este apreciat și încurajat să-și aducă contribuția. În plus, am vrut să lucrez cu oameni talentați și pasionați, care își împărtășesc cunoștințele și experiența pentru a crea un viitor mai sustenabil pentru noi toți.

Care sunt pasiunile tale?

Sunt pasionat de explorarea diferitelor culturi ale lumii. Îmi place să descopăr locuri noi, să învăț despre tradițiile și obiceiurile oamenilor din diverse regiuni ale lumii. De asemenea, îmi place să citesc și să învăț mereu lucruri noi. Sunt interesat de domenii precum nutriția, psihologia, sportul, filozofia și spiritualitatea.

Mă simt atras și de activități care implică creativitatea, cum ar fi desenul și muzica. Îmi place să îmi exprim ideile și gândurile prin intermediul acestor activități. În final, una dintre pasiunile mele cele mai mari este să ajut oamenii și să aduc un impact pozitiv în lumea în care trăim. Îmi doresc să mă implic în proiecte care să contribuie la crearea unui viitor mai bun.

Ce te motiveaza zi de zi in activitatea ta?

Ceea ce mă motivează zi de zi în activitatea mea, este posibilitatea de a învăța mereu lucruri noi și de a mă autodepăși în fiecare zi. De asemenea, îmi aduc aminte mereu de importanța scopului final al activității mele și de modul în care aceasta poate avea un impact pozitiv în viața oamenilor. Îmi place să cred că munca mea poate face o diferență în lumea în care trăim.

Ce este succesul pentru tine?

Pentru mine, succesul este o combinație între împlinirea obiectivelor și de a fi fericit și mulțumit cu tine însuți. Consider că succesul nu se măsoară în termeni financiari sau de statut social, ci în special, cât de mult ai contribuit la bunăstarea celorlalți. Succesul pentru mine este mulțumirea reflectată în ochii celui care a beneficiat de ajutorul tău. În final, cred că succesul este un proces continuu de dezvoltare personală, de învățare și adaptare la schimbări și de a face alegeri care îți aduc împlinire și satisfacție în viață.

Care este citatul preferat?

"Suntem ceea ce gândim. Cu gândurile noastre construim lumea." - Buddha

Dacă ar fi să transmiți un singur "mesaj de viață" către ascultător, care ar fi acesta?

Îndoiala este cel mai mare obstacol în calea oricărui succes!